Yhdessä Enemmän -hankkeen loppuraportti

Hausjärven ja Kärkölän kuntien yhteisen esiselvityshankkeen loppuraportti on luettavissa tästä linkistä: Yhdessä Enemmän -hanke Lisätietoja hankkeen jatkosta antaa Hausjärvellä kunnanjohtaja Pekka Määttänen ja Kärkölässä kunnansihteeri Anja Vitie. Lämmin kiitos kaikille upeista yhteisistä hetkistä! Merja

Yhdessä Enemmän -hankkeen loppuraportin esittelytilaisuudet

Yhdessä Enemmän -hankkeen loppuraportti esitellään Hausjärvellä valtuustosalissa keskiviikkona 13.12. kello 18. Tilaisuuden avaa Emo ry:stä Esko Pietari, hankeraportin esittelee Merja Hirvisaari. Kahvitarjoilu. Kärkölässä hankeraportti esitellään Mediaillan päätteeksi torstaina 14.12. Mediailta käynnistyy Kärkölän valtuustosalissa kello 18. Tervetuloa mukaan!

Kädentaitajia ja koruista voimaa

Yhdessä Enemmän -markkinoilla on lauantaina 16.9. niin paljon nähtävää, kuultavaa, koettavaa ja ostettavaa, että kannattaa tulla ajoissa ja varata paljon rahaakin mukaan. Kädentaitojaan on esittelemässä muun muassa Riitta Rahkonen, jonka käsintehdyissä  Voimakoruissa on oikeaa taikaa! Yhdessä Enemmän -maalaismarkkinat Naskilan Navetalla Oitissa, Keskustie 20, lauantaina 16.9. klo 10–15.

Kyläseppäkin tulee maalaismarkkinoille

Kyläseppä Pasi Lähteinen tulee Yhdessä Enemmän -maalaismarkkinoille Oittiin lauantaina 16.9. takomaan rautaa. Ja se on kuumaa! – Taon kenttäahjolla rautaa heti markkinoiden alusta asti, kymmeneltä, lupaa Pasi Lähteinen. Hänellä on mukanaan poljettava kenttäahjo, rauta lämpeää hiilillä ja paikan päällä syntyy monenlaisia taottuja tuotteita; koruja takoraudasta ja pronssista, koukkuja määlyjä, hakoja, kahvoja ynnä muita käyttöhyödykkeitä, kuten … Jatka lukemista Kyläseppäkin tulee maalaismarkkinoille

Maalaismarkkinoiden myyntipaikat

Yhdessä Enemmän -maalaismarkkinoilta paikan varanneille myyjille on lähtenyt vahvistuskirje ja oheinen paikkakartta. Jos et vielä ole saanut viestiä, laita sähköposti osoitteeseen merja.hirvisaari ät hausjarvi.fi. Kartassa on tilanne 7.9. 2017. Jokunen ulkopaikka on vielä vapaana. Tule mukaan, vielä ehdit! Myyntipaikat ovat maksuttomia. Ilmoittaudu täältä.