Navetan valtava potentiaali

Hausjärvellä Yhdessä Enemmän -hankkeen fyysiseksi toimintatilaksi on tulossa virtuaalinen kylätalo. Se sijaitsee vanhassa navetassa ja on siis ihan kaikkea muuta kuin virtuaalinen. Se on paikka, jossa kyläläiset pääsevät kiinni virtuaalitodellisuuteen, yhteisessä käytössä olevien tietokoneitten, älypuhelimien ja tablettien avulla – ja hyvin konkreettinen paikka, missä monesta virtuaalisesta unelmasta voi tulla totta.

Kylätaloon, jolle pitäisi keksiä hyvä nimi, on suunniteltu tietokoneiden ohella koulutusta, pop-up-yritysten starttipistettä, tilaisuuksien järjestämistä, yhdessä viihtymistä ja vaikkapa auton renkaitten vaihtoakin. Mahdollisuuksi on todella monia:

navetta_esiintymislava

Navetan ylisille on rakentumassa suorastaan hulppea tila erilaisiin yhteisiin juhliin. Esiintymislava on valmiina esimerkiksi kesäteatteria varten ja pyöreälle estradille nousee kevyesti toinenkin bändi tai opettaja kursseilla tai vaikkapa esitanssija rivitanssitreeneissä.

Navetta_ravintola

Yläkerran toisessa päädyssä on runsaasti tilaa anniskelualueelle, taidenäyttelylle, kirjastolle… nyt ei edes mielikuvitus ole rajana, kun puitteet antavat ideoita jo itsestään.

navetta_sisätilaa

Alakerrassa on hyvät tilat ympärivuotiseenkin toimintaan. Tänne saa mahtumaan aika monta messupöytää!

navetta_autotalli

Isoista ovista pääsee kuorman tuoja sisälle asti – eikä kylällä varmasti panna pahaksi sitä, että yhteisessä kylätalossa mahtuu vaikka vaihtamaan autoon renkaat.

navetta_ulkoa

Hyvällä säällä tapahtuman saa helposti ulotettua ulos asti. Sähköpistokkeet ovat jo valmiina!

navetta_pihaa

Pihamaalla on tilaa – vaikka petankkiottelulle tai taekwondon esittelynäytökselle… Mitä sinä haluaisit esitellä kaikille muille?

Ensimmäinen tilaisuus testata uuden kylätalon potentiaalia on lauantaina 16.9. Yhdessä Enemmän -hankkeen Maalaismarkkinoilla. Laita nyt jo päivämäärä kanlenteriin!

Bussi kulkee silloin Hausjärven ja Kärkölän väliä ja tuo paljon väkeä yhteiseen ilonpitoon. Päivä käynnistyy koulutuksella, jatkuu maalaismarkkinoilla ja päättyy tansseihin navetan vintillä. Tulethan sinäkin sinne?

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s