Pidetäänkö bileet?

Yhdessä Enemmän -hanke saa lihaa luitten ympärille Hausjärvellä, jonne kunnostettavasta Oitin Navetasta on tulossa myös Virtuaalinen Kylätalo. Sinne aiotaan rakentaa näitä kuntalaisfoorumiin mietittyjä ominaisuuksia kuntalaisten käyttöön. Kyläradio, kylätoimittajat ja kuntalaisten käytössä olevat tietokoneet, mobiililaitteet ja nettiyhteydet tuodaan sinn, ja erilaiset pop-up-yritykset pääsevät aloittamaan toimintansa siellä.

Ennen kuin ollaan niin pitkällä, pitäisi Yhdessä Enemmän -hankkeessa mukana oleville toimijoille sekä Hausjärveltä että Kärkölästä järjestää monenlaista koulutusta ja vähän juhliakin tätä yhdessä tekemisen riemua.

Mikäpä olisi parempi paikka kuin tuleva kylätalo? Mikäpä hauskempaa, kuin avata vanhaan navettaan hyväntuulinen saluuna ja pistää navetanvintillä jalalla koreasti? Yhdistyksille on Oitin Navetalla reilusti tilaa esitellä toimintaansa sekä sisällä että ulkona. Ja takapihalle lupasi Määttäsen Pekka järjestää meille pysäköintitilaakin.

Ja eikös sitä syyskuussa jo ole kaikenlaista luonnonantia tuottajillakin tarjolla? Mitäpä jos vietettäisiin maalaismarkkinoitakin siinä samalla?

Sen jo sovimme, että kaikille osallistujille, myös näytteilleasettajille ja myyntikojuille, tilaisuus on maksuton. Paikkavuokraa tai sisäänpääsymaksua ei peritä. Se tarkoittaa, että järjestelyissä tarvitaan aikamoista talkoohenkeä. Lähdetkös mukaan toteuttamaan?

Suunniteltu päivämäärä on tapahtumalle on lauantai 16.9. Tarvitsemme paikalle:

• Yhdistyksiä esittelemään toimintaansa. Pihalle mahtuu sekä myyntikojuja että lajiesittelyitä. Sähköä on hyvin saatavilla ja vesipisteetkin ovat olemassa. Ruoanvalmistuskin siis onnistuu. Me varmistamme sen, että tapahtuma on on lain ja asetusten mukainen  – myyjän täytyy itse varmistaa, että hänellä ovat tarvittavat luvat kunnossa.

• Lähituottajia myymään omia tuotteitaan maalaismarkkinoilla. Paikalliset Reko-piirit ohoi!

• Poniajelua tms. mukavaa ajanvietettä lapsille. Ehkä pitäisi järjestää kepparikisatkin, kun kerran maalaismarkkinoilla country-hengessä ollaan?

• Musiikkia. Tapahtuman tyylilajiksi on valittu country ja rockabilly. Isoa keikkapalkkiota ei ole luvassa, mutta hyvää esiintymiskokemusta ja yhteiseen hiileen puhaltamisen voimaannuttavaa riemua.

• Tanssijoita ja/tai tanssin opettajia. Kyllähän meidän nyt yksi hyvä rivitanssiesitys täytyy saada aikaan? Mitä?

• Saluunanpitäjän anniskeluoikeuksin illan tansseja varten. Arvioitu anniskeluaika on klo 18–22.

• Somisteita sisustukseen. Heinäpaaleja, stetsoneita, maalaisromantiikkaa… Navetta on iso, miten teemme siitä viihtyisän?

• Järjestysmiehiä

• Ohjelmaideoita?

Jos olet halukas käärimään hihat ja tulemaan mukaan ideoimaan ja toteuttamaan yhdessä tätä hullunhauskaa ideaa, ota pikaisesti yhteys Merjaan! Puh. 040 635 2070 tai sähköpostilla merja.hirvisaari@hausjarvi.fi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s